Welkom arrow Onze producten arrow Hospitalisatie
vrijdag, 24 oktober 2014
 
 
Vergelijk Hospitalisatieverzekeringen
ImageBij opname in het ziekenhuis kunnen de kosten voor de kamer, zorg en geneesmiddelen en de nabehandeling zeer hoog oplopen. Verder blijkt uit de statistieken dat per jaar 1 Belg op 7 wordt opgenomen in het ziekenhuis.

De laatste jaren is de eigen opleg van de hospitalisatiefactuur onrustbarend gestegen en in de toekomst zal dit nog verder gaan stijgen, onder andere door de vergrijzing. Verder worden alternatieve geneeswijzen, zoals acupunctuur, homeopathie, osteopathie en chiropraxie door sommige verzekeraars en ziekenfondsen steeds meer vergoed.

Wij hebben de aanbieders van hospitalisatieverzekeringen met elkaar vergeleken en u kunt een vrijblijvende aanvraag doen van de hospitalisatieverzekering met de daadwerkelijke dekking die u zelf wenst.
 
 
 
Mocht u reeds in het bezit zijn van een goede hospitalisatieverzekering, dan nog kunnen wij u een besparing geven. Doordat wij werken met makelaars die genoegen nemen met een aanzienlijk lagere commissie, bespaart u over de gehele looptijd en houdt u dezelfde dekking en voorwaarden. 
 
 
 
 
Wij vergelijken onder andere voor u:
 
ImageImageImageImage
 
 
Top! Top!