Welkom
woensdag, 23 april 2014
 
 
Autoverzekeringen worden duurder
ImageUit Le Soir.be van 25 juli 2010: Axa België, marktleider in België op het vlak van autoverzekeringen, verhoogt binnen enkele dagen al zijn premies voor een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Ook goede bestuurders ontsnappen niet aan de premieverhoging. Dat schrijft Le Soir.
 
De stijging schommelt tussen de 4 en de 9 procent. De verhoging komt er na een lineaire verhoging van 4,5 procent, die wordt toegepast sinds oktober 2009.
Lees verder...
 
Pensioenspaarders kloppen Bel20 met grote voorsprong
ImageUit HLN.be van 6 juli 2010: De Belgische pensioenspaarfondsen presteren stukken beter dan de Bel20. Die vaststelling geldt niet enkel voor de eerste zes maanden van dit jaar. Ook op drie, vijf of tien jaar laten de in België gecommercialiseerde fondsen de sterindex ver achter zich.
Lees verder...
 
Helft jongeren maakt zich zorgen om pensioen
ImageUit HLN.be van 29 juni 2010: Ruim de helft (57 procent) van de jonge Belgen maakt zich zorgen over zijn toekomstig pensioen. Zowat 35 procent vreest dat de overheid de wettelijke pensioenen niet meer zal kunnen betalen als zij op pensioen gaan. Een op drie jongeren verwacht ook een daling van de pensioenen tegen die tijd. Ze hebben wel een realistisch beeld op het gemiddeld pensioen: 92 pct schat dat het gemiddeld wettelijk pensioen tussen de 800 en 1200 euro ligt.
Lees verder...
 
Belg vindt langer werken onvermijdelijk
ImageUit de Standaard.be van 22 juni 2010: De Belg is zich scherp bewust van de maatregelen die nodig zijn om ons land financieel gezond te maken. Dat blijkt uit een enquête van Jobat bij 9.000 actieve Belgen. Een meerderheid vindt het verhogen van de pensioenleeftijd onvermijdelijk. Bijna de helft is ervan overtuigd dat het brugpensioen zal verdwijnen. Maar slechts één op zes vindt dat de overheid voldoende maatregelen neemt om langer werken te stimuleren.
Lees verder...
 
Belg spaart 1,3 miljard euro in één maand

ImageUit HLN.be van 15 juni 2010: De spaarboekjes van de Belgische gezinnen blijven aanzwellen, blijkt uit cijfers van de Nationale Bank. De totale spaarinlagen klokken eind april af op 199,6 miljard euro, dat is 1,3 miljard euro meer dan de maand ervoor. Begin 2009 stond er slechts 150 miljard euro op de boekjes geparkeerd.

Lees verder...
 
Hoe houdt u uw ziekenhuisfactuur onder controle?
ImageUit De Specialisten van 8 juni 2010: Vier op de tien artsen-specialisten beweren dat de directie van het ziekenhuis waarin ze werken, hen aanspoort om prestaties te leveren die medisch gezien niet noodzakelijk zijn. Die prestaties dienen dus alleen om de rendabiliteit van de instelling te verhogen. Dat schrijft het vakblad ‘De Specialisten’ op basis van een enquête bij bijna 1.400 artsen-specialisten.
Lees verder...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

 
Top! Top!